LUISTEREN? LEZEN EN KIJKEN

boekstart.be

Boekstart

Boekstart wil ouders met hun kleine kinderen laten genieten van boeken.

Lees meer

LUISTEREN EN LEZEN

Voorleestipi

Voorlezen in de bib

Niets zo fijn als naar verhaaltjes te luisteren in de bibliotheek. In de voorleeshoek van de jeugdafdeling wordt er één zaterdag per maand voorgelezen. Bovendien is er een voorleesspaaractie. 

Lees meer

ATELIER

logo club Véro'n'ik

Club Véro'n'ik

Collage, bricolage! Handvaardigheid is de nieuwe rage! Ben je tussen 8 en 12 jaar oud? Heb je handige vingers en ben je een tikkeltje curieus? Twijfel geen seconde langer en maak je lid van Club Véro’n’ik! De enige echte hippe handvaardigheidsclub in Dilbeek en omstreken.

Lees meer

BOEKEN IN DE KIJKER

jeugdbm

Jeugdboekenmaand

Van 1 tot 31 maart vieren we de Jeugdboekenmaand. Ontdek hier welke activiteiten wij in petto hebben!

Lees meer

SPEEL-TIJD

speel-tijd

Samen spelen

Ben jij ook benieuwd wie de weerwolven zijn in Wakkerdam? Wil jij het meeste geld verdienen met Koehandel? Ben jij heel goed in je níét ergeren tijdens Mens Erger Je Niet? Denk jij dat je de beste hints kan geven bij Dixit? Of wil je jouw FIFA club creëren door je eigen team samen te stellen?

Kom met je gezin langs en (her)ontdek leuke spelletjes voor groot en klein uit onze collectie! Onze begeleiders leggen je het spel uit en je kan meteen beginnen spelen!

Wanneer:

Elke 3de zaterdag van de maand van 10u-12u in de bib:
19/02 - 19/03 - 23/04 - 21/05 - 18/06. 

Prijs:

Gratis en zonder inschrijving

SCHAT VAN VLIEG

schat van vlieg

Ga jij deze zomer op zoek naar de Schat van Vlieg? Ook in onze bib ligt een schat verstopt. Kom tussen 1 juli en 31 augustus langs en speur er op los!