De bibliotheek is wegens de coronamaatregelen tot nader order gesloten. Wij voorzien een alternatieve dienstverlening om gratis materialen af te halen. 

Hoe materialen bestellen? 

 Bestellen is vanaf heden niet meer mogelijk, wegens heropening van de bib op 2 juni 2020.

kom_naar_de_afhaalbib.jpg

Hoe materialen ophalen?

Wanneer we de materialen voor jou verzameld hebben, ontvang je een bevestiging via mail of telefoon. Kom niet naar de bibliotheek zolang de aanvraag niet bevestigd werd. Het ophalen in de hoofibibliotheek gebeurt elke werkdag tussen 14u en 16u30 via de zij-ingang van het gebouw. Kom bij voorkeur alleen en respecteer een veilige afstand tot andere bezoekers en bibliotheekmedewerkers bij het afhalen. Zolang de bibliotheek gesloten blijft, worden de uitleentermijnen automatisch verlengd.

Het bestellen van de materialen is gratis. Andere kosten (verlengen lidmaatschap of leengeld voor dvd's, cd's en games) blijven op de kaart staan en kunnen afgerekend worden eens de bibliotheek weer open is. In deze uitzonderlijke omstandigheden vervalt de limiet van 15 materialen per lenerskaart.

Hoe materialen inleveren?

Inleveren kan gedurende deze periode enkel tijdens de afhaalmomenten via de inleverbus. 

Het corona-virus zou tot drie dagen overleven op gladde/plastic oppervlakken. Aangezien al onze materialen geplastificeerd zijn, plaatsen wij ingeleverde boeken drie dagen in quarantaine alvorens ze te verwerken. Dat doen we voor onze eigen veiligheid en die van de toekomstige leners van het materiaal. De inleverdata voor alle uitgeleende boeken werd automatisch verlengd dus er is geen risico op een boete voor jou als lener.

Merk je dat de materialen na meer dan drie werkdagen nog steeds op je kaart staan? Neem dan contact op via info@wolfsput.be, dan bekijken we even wat er mis ging.

Meer informatie?

Heb je vragen over de bibliotheek, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@wolfsput.be.

In de mate van het mogelijke nemen we voorzorgsmaatregelen maar onze materialen zijn niet steriel. Naar de bib komen en materialen uitlenen gebeurt op eigen risico. Wij bekijken de situatie van dag tot dag en kunnen op elk moment wijzigingen doorvoeren in de afhaalprocedure.