Bibintro voor kleuters

Maak met je kleuterklas een afspraak voor een keileuke bibintro!

Een medewerker verzorgt een introductie aangepast aan de leeftijd van de kinderen van je klas en op basis van een thema. 

Je maakt op een speelse manier kennis met de bib en ontdekt samen met ons de verschillende soorten boeken. Daarna ga je op ontdekkingstocht door de bib. Eindigen doen we met een voorleesmoment in de leeshoek, eventueel met kamishibai. 

Het thema dit schooljaar is Berenjacht! 

Ik ben één van de beren die in de bib woont. Mijn berenvrienden en ik hangen hier graag rond en houden ervan de honderden boekjes die je hier vindt, te lezen. Kom je ons eens bezoeken? Dan vertellen we je meer over de bib: je ontdekt er op een speelse manier wat er kan en mag in de bib en wat liever niet. Je komt ook te weten welke soorten boekjes er zijn en hoe je ze precies kan vinden. Daarna ga je op ontdekkingstocht door de bib en we sluiten het bezoekje af met een spannend voorleesverhaal.

Ga je mee op berenjacht?

Maak met je 2e kleuterklas een afspraak voor een keileuke bibintro! Wij verzorgen een introductie aangepast aan de leeftijd van de kinderen van je klas.

Meer info via iris.beeckmans@westrand.be - inschrijven via e-mail aan erika.boeynaems@westrand.be