Titel
Long shot
Regisseur
Jonathan Levine
Acteur
Charlize Theron Seth Rogen
Taal
Engels
Uitgever
Belga Home Video, © 2019
1 dvd-video
Oorspr. opname
2019
Speelduur
ca. 120 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling : Nederlands, Engels voor slechthorenden
EAN
5412370871206

Over Jonathan Levine

Jonathan A. Levine (New York City, 18 juni 1976) is een Amerikaans filmregisseur en scenarioschrijver.

Leven

Jonathan Levine liep lager onderwijs in de St. Bernard's School in New York City. Hij behaalde de graad van Bachelor of Arts aan Brown University en Master of Arts aan de American Film Institute.

Levine won de publieksprijs op het 2008 Sundance Film Festival voor zijn film The Wackness. In januari 2010, werd aangekondigd dat hij een project zou regisseren getiteld Warm Bodies. Het is gebaseerd op een gelijknamige roman van schrijver Isaac Marion.

Filmografie

  • All the Boys Love Mandy Lane (2006)
  • The Wackness (2008)
  • 50/50 (2011)
  • Warm Bodies (2013)
  • The Night Before (2015)
  • Snatched (2017)
  • Long Shot (2019)
Lees verder op Wikipedia