Strip Nederlands

Only for your eyes

Midam (auteur), Thitaume (scenarist), Eric Adam (illustrator)

Only for your eyes

Midam (auteur), Thitaume (scenarist), Eric Adam (illustrator)
  • Vanaf 12-14 jaar
In de reeks:
Merendeels tekstloze strips.
Onderwerp
Games
Titel
Only for your eyes
Auteur
Midam
Scenarist
Thitaume
Illustrator
Eric Adam
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Frans
Oorspr. titel
Only for your eyes
Editie
3
Uitgever
Antwerpen: Ballon, 2012
45 p. : ill.
ISBN
9789063349868 (paperback)

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Besprekingen

‘Game Over’ is een spin-offreeks in de puurste zin van het woord. ‘Kid Paddle’, de successtrip van Midam draait ongelofelijk goed voor een gag album, zo goed zelfs dat Midam, samen met zijn ‘Kid Paddle’-scenarist Araceli Cancino en oud-Dupuis-baas Dimitri Kennes, Mad Fabrik oprichtte om hun product efficiënter te kunnen promoten. Kid Paddle is een gewone jongen die toevallig erg goed kan gamen. Samen met beste vrienden Horace en mad scientist Big Bang doet Kid zijn uiterste best om zijn pa het leven zo moeilijk mogelijk te maken. Als ze niet aan het proberen zijn de bioscoop binnen te geraken om de horrorfilm te zien, vind je ze in het lunapark of achter de computer. Echte deugnieten, met een voorliefde voor monsters en ‘Blörks’!
Op de Vlaamse markt wordt ‘Game Over’ door Ballon Uitgeverij aan de man gebracht en het moet gezegd: hun printwerk mag gezien worden. Het eerste wat opvalt bij de nieuwe ‘Game Over’, Only for your eyes, is de leuke cover. Van top tot teen g…Lees verder
Korte gagstrips van een of twee pagina's die als een spelletje voor een spelcomputer zijn vormgegeven: steeds eindigen ze in 'game over', meestal omdat het spelfiguurtje op gruwelijke wijze aan zijn of haar einde komt. Een jonge speler probeert een prinses te redden; meest komt die prinses of hijzelf om het leven. Herkenbaar voor de doelgroep, en wel grappig, hoewel op den duur het enige verrassende is hóe het spelletje eindigt.