Dvd
Nederlands
Taal
Nederlands
Uitgever
A Film, 2014
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
97 min.
Aantekening
Limburgs gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels
EAN
8716777949306 8716777949894

Over Pieter Kuijpers

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Vera de Kok

Pieter Kuijpers (Tegelen, 30 juli 1968) is een Nederlands filmregisseur, scriptschrijver en filmproducent.

Filmografie (selectie)

Films

  • Riphagen (2016)
  • Hemel op aarde (2013)
  • Doodslag (2012)
  • Johan Primero (2010)
  • TBS (2008)
  • Dennis P. (2006)
  • De griezelbus (2005)
  • Off Screen (2005)
  • De ordening (2003) (televisiefilm)
  • Van God los (2003)

Korte films

  • Darkling (1995)

Televisieseries

  • Smeris (2013)
  • Westenwind (2000)
  • Wildschut & De Vries (2000)

Discografie