Commencer immédiatement

Uit-Agenda

Lezing of congres

Voorlezen in april

Quand
Van 24 april 2019 tot 27 april 2019
Prix
Free

Niets zo fijn als naar verhaaltjes te luisteren in de bibliotheek. In de voorleeshoek van de jeugdafdeling wordt er twee keer per maand voorgelezen. Bovendien is er een voorleesspaaractie. Telkens je naar het voorlezen komt, krijg je een stempel op je voorleesspaarkaart. Wanneer de kaart vol is, mag je een cadeautje kiezen uit de mand.

Spel of quiz

Gamen op groot scherm

Quand
Van 30 maart 2019 tot 29 juni 2019

Met Mariokart door de bochten racen of samen dansen op de muziek van Just Dance? Elke laatste zaterdag van de maand kan je komen gamen op groot scherm in de mediatheek van onze bibliotheek. We spelen Playstation-, Wii U- of Nintento Switch games. Inschrijven hoeft niet, kom gewoon langs tussen 9u30 en 12u30.

Lezing of congres

Auteurslezing

Quand
maandag 29 april 2019

Saskia de Coster heeft een nieuw boek geschreven, Nachtouders, en daar willen we natuurlijk alles over weten. Ze vertelt over haar schrijfproces, wat haar inspireert en hoe ze naar de wereld kijkt. Na de lezing kan het publiek vragen stellen.    Saskia de Coster (1976), al jaren de meest eigenzinnige en prikkelende stem van de lage landen, is de auteur van zeven romans, waaronder 'Eeuwige ...