DVD Anglais

Peter Pan

Clyde Geronimi (directeur), Wilfred Jackson (directeur), Hamilton Luske (directeur)

Peter Pan

Clyde Geronimi (directeur), Wilfred Jackson (directeur), Hamilton Luske (directeur)
  • 6-8 ans et plus
  • 9-11 ans et plus
Dans la série:
Wendy en haar twee broertjes vliegen met Peter Pan naar een fantasiewereld waar ze van alles beleven met indianen, zeerovers en kapitein Haak. Vanaf ca. 6 jaar.
Titre
Peter Pan
Directeur
Clyde Geronimi Wilfred Jackson Hamilton Luske
Antécédent bibliographique
James Matthew Barrie 1860-1937
Compositeur
Oliver Wallace
Langue
Anglais
Éditeur
Disney DVD, [2015]
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1953
Durée
76 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Engels voor slechthorenden Walt Disney productie
EAN
8717418381448

Commentaires

Disney's klassieke animatiefilm van de regisseurs Clyde Geronimi en Wilfred Jackson uit 1953. Het verhaal is gebaseerd op de bekende Peter Panboeken van James M. Barrie. Peter Pan, de jongen die niet volwassen wil worden, ontmoet de kinderen Wendy, Jan en Michiel in het Victoriaanse Londen. Met de hulp van een snufje sterrenstof vliegen ze gezamenlijk naar het magische Nooitgedachtland. Daar beleven ze spannende avonturen waarbij ze o.a. een prinses redden en het aan de stok krijgen met Kapitein Haak en zijn piraten. Cinema.nl geeft 4 1/2 ster en schrijft: 'Een onvergetelijke film, die jong en oud blijft plezieren. Het ondeugende feetje Tinkerbel, de onhandige kaptein Haak en zijn helper Mr. Smee gaan nooit verloren. Een film van grote klasse. (...).' Bevat enkele extra's. Vanaf ca. 6 jaar.