Eén keer per maand en telkens op zaterdag zal de Voorleestipi de jeugdafdeling van onze bibliotheek inpalmen. Wanneer je de Voorleestipi ziet staan is het feest, voorleesfeest. Een brandweerman op bezoek, een vliegtapijt of onder warme dekentjes … Lees verder

In de kijker

Verwendag

Op zaterdag 12 oktober is het weer feest in de bibliotheek! Je bent welkom tussen 9u en 13u op onze verwendag, waar je zintuigen verwend worden met muziek,  dans én lekkere hapjes. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Bovendien start in de medi… Lees verder

Boekenstoet: vrijwilligers gezocht

Voor de Boekenstoet van 2019-2020 zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met een hart voor kinderen en boeken. 

Lees verder
foto van mensen die Nederlands lereb

Nederlands leren? Het kan!

Het Agentschap Integratie en Inburgering helpt je de weg te vinden in het grote aanbod van Nederlandse lessen. Wij organiseren zelf geen lessen maar de Welzijnscampus in Dilbeek heeft een volledig overzicht van alle cursussen Nederlands in de provincie Vlaams-Brabant. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden zoeken ze samen een cursus op maat.
 

Lees verder

Rondleidingen in de bib

Ben jij leerkracht Nederlands voor anderstaligen of begeleider van een inburgeringstraject en wil je graag met je klasgroep de bib komen bezoeken?

Lees verder
logo Café Combinne

Café Combinne

Café Combinne is een praatcafé waar Nederlandstaligen en anderstaligen elkaar in een open en gezellige sfeer ontmoeten.

Lees verder
logo club Véro'n'ik

Club Véro’n’ik

Collage, bricolage! Handvaardigheid is de nieuwe rage! Ben je tussen 8 en 12 jaar oud? Heb je handige vingers en ben je een tikkeltje curieus? Twijfel geen seconde langer en maak je lid van Club Véro’n’ik! De enige echte hippe handvaardigheidsclub in Dilbeek en omstreken.

 

Lees verder