Inleverbox niet beschikbaar

Lees verder

Voor de Boekenstoet van 2019-2020 zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met een hart voor kinderen en boeken. 

Lees verder

In het kader van ‘Bruegel Vertekend’ organiseert regiobibliotheek Pajottenland & Zennevallei workshops voor kinderen rond het werk van deze legendarische kunstenaar. Vier illustratoren maken de kinderen wegwijs in de wondere wereld van Bruege… Lees verder

Schatten van Vlieg

Proef jij wat ik proef? Volg Vlieg en vind de schat!

Lees verder
foto van mensen die Nederlands lereb

Nederlands leren? Het kan!

Het Agentschap Integratie en Inburgering helpt je de weg te vinden in het grote aanbod van Nederlandse lessen. Wij organiseren zelf geen lessen maar de Welzijnscampus in Dilbeek heeft een volledig overzicht van alle cursussen Nederlands in de provincie Vlaams-Brabant. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden zoeken ze samen een cursus op maat.
 

Lees verder

Rondleidingen in de bib

Ben jij leerkracht Nederlands voor anderstaligen of begeleider van een inburgeringstraject en wil je graag met je klasgroep de bib komen bezoeken?

Lees verder
logo Café Combinne

Café Combinne

Café Combinne is een praatcafé waar Nederlandstaligen en anderstaligen elkaar in een open en gezellige sfeer ontmoeten.

Lees verder
logo club Véro'n'ik

Club Véro’n’ik

Collage, bricolage! Handvaardigheid is de nieuwe rage! Ben je tussen 8 en 12 jaar oud? Heb je handige vingers en ben je een tikkeltje curieus? Twijfel geen seconde langer en maak je lid van Club Véro’n’ik! De enige echte hippe handvaardigheidsclub in Dilbeek en omstreken.

 

Lees verder