De bib sluit van vrijdag 19.02 tot dinsdag 2.03

Wij sluiten even de deuren om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware. Op dinsdag 2.03 vanaf 14 uur ben je opnieuw welkom in de bib en kunnen wij jou nóg beter van dienst zijn. Wie in deze periode boeken of ander materiaal terug moet inleveren, mag deze wat langer houden. We verlengen de inlevertermijn, zodat je geen boete krijgt.

banner Wise

De bib schakelt over naar Wise. Het heeft heel wat voeten in de aarde om alle gegevens uit de oude software over te zetten naar de nieuwe software. Bovendien moeten wij de nieuwe software nog een beetje in de vingers krijgen. Daarom sluit de bib enkele dagen. Op dinsdag 2.03 om 14 uur gaan we opnieuw open en hopen we je nog beter van dienst te mogen zijn.

Tijdens de sluitingsperiode...

• is het niet mogelijk materialen te ontlenen, terug te brengen, te verlengen of reserveren.
  • ook materialen uit andere bibliotheken kunnen niet opgevraagd worden.
  • zijn de inleverbus en Mijn Bibliotheek buiten gebruik.
  • is de bibcatalogus niet raadpleegbaar.
  • zijn de bibmedewerkers slechts beperkt telefonisch bereikbaar. Wil je toch graag contact opnemen met de bib, mail dan naar info@wolfsput.be