Erfgoeddag: wandeling Dilbeekse legenden en volksverhalen

Verlengd wegens succes!

Geniet nog t.e.m.16 mei in Dilbeek van de kindvriendelijke erfgoeddagwandeling ‘Dilbeekse legenden en volksverhalen’.

Erfgoeddag verlenging

Kom te weten waarom Dilbekenaren konijnenfretters worden genoemd of lach mee om de fratsen van Kleudden de kwelgeest. Via een kort wandelparcours van 2,2 km in het centrum van Dilbeek kom je in contact met 7 verhalen via woord en beeld.

Vertrekken doe je aan CC De Westrand. De route is volledig bewegwijzerd. Ook via het erfgoeddagboekje (te vinden in het midden van de Info Dilbeek of in de bibliotheek van Dilbeek) en de erfgoedapp kan je de route raadplegen.

Onderweg kom je heel wat luisterfragmenten tegen, die je kan beluisteren door een QR-code in te scannen of via de erfgoedapp. Heb je geen smartphone? Geen nood. In het erfgoeddagboekje vind je ook een samenvatting van de verhalen terug. Vergeet zeker ook niet te genieten van de kunstwerken langsheen het parcours!

Meer weten? Surf naar www.westrand.be/erfgoeddag voor meer info.