Nieuw in de bib: de Voorleestipi! Zaterdag 12.10 vliegen we de wereld rond.

Eén keer per maand en telkens op zaterdag zal de Voorleestipi de jeugdafdeling van onze bibliotheek inpalmen. Wanneer je de Voorleestipi ziet staan is het feest, voorleesfeest. Een brandweerman op bezoek, een vliegtapijt of onder warme dekentjes kruipen met een warme chocomelk, het kan allemaal wanneer de Voorleestipi er staat. Kom, luister en geniet!

voorleestipi

Zaterdag 12 oktober, 10u30 - Met het vliegtapijt de wereld rond
Het is verwendag in de bib vandaag. En daarom verwennen wij jullie met een vrolijk voorleesuurtje door professioneel verteller Veerle Ernalsteen! Zij brengt haar vertelling 'Met het vliegtapijt de wereld rond (of toch een stukje ervan)'. Samen met het vliegtapijt neemt ze de kinderen mee naar verschillende plekken op onze wereldbol: verhalen in het dorp van haar grootmoeder, in Iran, Rusland, West-Afrika of Amerika.

Kom je regelmatig naar het voorlezen? Vraag dan zeker naar je eigen voorleesspaarkaart. Telkens je het  voorlezen bijwoont, krijg je een sticker voor op je spaarkaart. Is je kaart helemaal vol? Dan mag je een cadeautje kiezen uit de mand!

De Voorleestipi gaat ook op verplaatsing. En wat gaat er mee? Onze vertelkoffer, boordevol verhalen. Ontdek hier verder op onze website waar de Voorleestipi overal neerstrijkt.

Alle voorleesmomenten (zowel in de bib als op locatie) zijn gratis, zonder voorinschrijving en voor alle kinderen, zowel groot als klein.