Speel-tijd

Hé, hé, hééé, speel je mee? Ben jij ook benieuwd wie de weerwolven zijn in Wakkerdam? Wil jij het meeste geld verdienen met Koehandel? Ben jij heel goed in je níét ergeren tijdens Mens Erger Je Niet? Denk jij dat je de beste hints kan geven bij Dixit? Of wil je jouw FIFA club creëren door je eigen team samen te stellen? Kom met je gezin langs en (her)ontdek leuke spelletjes voor groot en klein ...

Wanneer
Van 17 oktober 2020 tot 19 juni 2021

Voorleestipi: Jeugdboekenmaand FEEST!

Eén keer per maand en telkens op zaterdag palmt de Voorleestipi een plekje in of rond de bibliotheek in. Wanneer je de Voorleestipi ziet staan, is het feest: voorleesfeest! De Jeugdboekenmaand wordt 50 jaar, daarom vieren we feest! Trek je mooiste kleren aan en zet je feestneus op want we maken er een bijzonder voorleesfeestje van.

Wanneer
zaterdag 13 maart 2021

Voorleestipi: zwerfvuilactie Wolfsputten

Eén keer per maand en telkens op zaterdag palmt de Voorleestipi een plekje in of rond de bibliotheek in. Wanneer je de Voorleestipi ziet staan, is het feest: voorleesfeest! Trek je stapschoenen aan want we gaan op vertelwandeling in de Wolfsputten. Op verschillende plaatsen houden we halt voor een stukje van het verhaal. Onderweg rapen we samen zwerfvuil en steunen zo de zwerfvuilactie.

Wanneer
zaterdag 24 april 2021

Voorleestipi: slot KJV met Mathilda Masters

Eén keer per maand en telkens op zaterdag palmt de Voorleestipi een plekje in of rond de bibliotheek in. Wanneer je de Voorleestipi ziet staan, is het feest: voorleesfeest! Niemand minder dan Mathilda Masters, schrijfster van de populaire reeks 'De keukenprins van Mocano', komt op bezoek. Het tweede jaar op rij is één van haar boeken genomineerd voor de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Ze ...

Wanneer
zaterdag 8 mei 2021

Voorleestipi: Schatten van Vlieg

Eén keer per maand en telkens op zaterdag palmt de Voorleestipi een plekje in of rond de bibliotheek in. Wanneer je de Voorleestipi ziet staan, is het feest: voorleesfeest! We dromen al weg naar vakantie en... de heerlijk zomerse zoektocht naar de Schat van Vlieg!

Wanneer
zaterdag 12 juni 2021