Voorleestipi - Dierendokter op bezoek

Deze Voorleestipi wordt beestig leuk! Niet alleen hoor je de leukste dierenverhalen, je maakt ook kennis met dierenartsassistente Lori die je alles vertelt over haar razend interessante beroep.

Wanneer
zaterdag 30 oktober 2021

Voorleestipi

Onze Voorleestipi trekt naar de Welzijnscampus voor een namiddag vol lees- en spelplezier.

Wanneer
woensdag 10 november 2021

Voorleestipi - Voorleesweek

Eén kwartier. Elke dag. Elk kind. Daar gaan we voor! Want een kwartiertje per dag lezen of voorlezen, maakt écht verschil. De Voorleestipi zet je op weg en trakteert je geen kwartier maar een halfuur lang op de mooiste voorleesverhalen.

Wanneer
zaterdag 27 november 2021

Voorleestipi - Knusse kerstverhalen

Trek je foute kersttrui aan en nestel je onder een dekentje in onze leeshoek. Samen luisteren we naar warme winterverhalen. Met een warme choco in de hand en marshmallows erbij smaken de verhalen nog zoeter!

Wanneer
zaterdag 18 december 2021

Asem - Leen Dendievel

Je hart gaat als een razende tekeer, zweetparels op je voorhoofd, een ijzeren gordijn blokkeert je borstkas en je longen zijn te klein om te ademen. Ga je dood? Ben je ziek? Of gewoon gek? Maar je gaat niet dood, toch nu nog niet. Je bent bang, in paniek. Je lijf wil je iets vertellen.  Naar schatting de helft van de bevolking heeft op een bepaald punt in zijn leven last van een of meerdere ...

Wanneer
vrijdag 21 januari 2022