Volwassenen

Op deze pagina vind je heel wat inspiratie: ooit al gehoord van podcasts? Wij lichten er hier regelmatig uit gerangschikt volgens verschillende thema's (muziek, literatuur, ...) Verder vind je hier 'Boekenwijzers' met lees- en kijktips. Ook via Leestipper kan je suggesties krijgen op basis van jouw uitleengedrag. Ben je een echte boekenwurm, dan zijn de Apps voor boekenliefhebbers ook zeker iets voor jou.

PODCASTS

Nieuwsgierig naar wat een podcast nu eigenlijk is? Of gewoon op zoek naar interessante afleveringen? We vertellen je meer...

Ontdek nu Watou. Huis van de Dichter.

BOEKENWIJZERS

boekenwijzer

Graag wat leestips rond een bepaald onderwerp? Wij hebben verschillende boekenwijzers met zowel romans als informatieve boeken. De boekenwijzers zijn ook in de bib te raadplegen en regelmatig vernieuwen we onze themastand op de volwassenafdeling.

MIJN LEESTIPPER

Schrijf je in op Mijn Leestipper en ontvang elke maand leestips uit de collectie van de bibliotheek, rekeninghoudend met jouw leenhistoriek én de genres die je graag wil lezen.

APPS VOOR BOEKENLIEFHEBBERS

Ook de wonderlijke digitale wereld heeft heel wat in petto voor boekenliefhebbers. Je boekencollectie bijhouden, leestips van anderen verzamelen of eens op een hele andere manier lezen, met dit lijstje van gratis apps en digitale toepassingen kan het allemaal!

Ontdek ze hier