Volwassenen

Wist je dat de bib ook online cursussen aanbiedt? Lees je graag op je gemak een tijdschrift of krant? Of wil je persoonlijke leestips ontvangen? Hier vind je wat de bib jou als volwassene te bieden heeft.

Boekenwijzers

reisverhalen

Graag wat leestips rond een bepaald onderwerp? Wij hebben verschillende boekenwijzers met zowel romans als informatieve boeken. De boekenwijzers zijn ook in de bib te raadplegen en regelmatig vernieuwen we onze themastand op de volwassenafdeling.

Podcast

ears

Nieuwsgierig naar wat een podcast nu eigenlijk is? Of gewoon op zoek naar interessante afleveringen? We vertellen je meer...

Toeristische informatie

pier Oostende

Vakantie in eigen land? Wij hebben een ruime collectie reisgisen, wandel-en fietskaarten die je kan uitlenen. Ook zijn er verschillende toeristische publicaties te koop aan de balie.

Leesclubs

De leeskring van Dilbeek komt 9 keer per jaar samen bij de begeleidster Ann Vandamme, vandamme.ann.127@gmail.com

Onze tweede leeskring, het Leessalon Wolfsput, komt samen in de bib. Interesse in dit leessalon? Neem dan contact op met Mirani Steenhorst, steenhorstmirani@hotmail.com

Meer info vind je op de blog van de leesclubs van Pajottenland/Zennevallei

De kast van...

kast van

Regelmatig nodigen wij een schrijver, acteur, zanger, artiest of een bekende Dilbekenaar uit om zijn/haar favoriete lijstjes met ons te delen.

Deze kunnen gaan over literatuur, muzikale voorkeur of filmkeuze maar evenzeer over hun favoriete keuken of reisbestemmingen. Op deze pagina hebben wij de lijsten voor jullie verzameld.